Un bărbat din New York şi-a ucis rudele, apoi s-a sinucis, de teamă că va fi exclus din testamentul mamei

  • Un bărbat din New York şi-a împuşcat familia, apoi s-a sinucis, de teamă că va fi exclus din testamentul mamei sale.
  • Joseph DeLucia Jr şi-a ucis cei trei fraţi şi nepoata în timpul unei reuniuni de familie, la 3 zile de la înmormântarea mamei.
Urmărește
134 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din New York şi-a ucis rudele, apoi s-a sinucis, de teamă că va fi exclus din testamentul mamei

Bărbatul credea că a fost exclus din testamentul mamei sale şi nu dorea să se mute din casa acesteia, motiv pentru care a împuşcat patru membri ai propriei familii înainte de a-şi lua viaţa, a declarat poliţia din SUA.

DeLucia Jr, în vârstă de 59 de ani, s-a întâlnit cu ceilalţi la proprietatea din Syosset, la doar trei zile după ce Theresa DeLucia, care a murit săptămâna trecută la vârsta de 95 de ani, fusese înmormântată. În loc să discute despre vânzarea planificată a casei, unde DeLucia Jr îşi trăise întreaga viaţă, mecanicul auto a tras 12 focuri de armă, omorându-i pe ceilalţi. Apoi a ieşit în grădina din faţă „strigând fără discernământ" despre ceea ce tocmai făcuse, înainte de a se împuşca, relatează Sky News.

DeLucia era convins că „va fi exclus din testament şi că va fi strămutat fără să aibă unde să meargă".

Cele două surori şi fratele său aveau cu toţii în jur de 60 de ani, în timp ce nepoata sa avea 30 de ani, a declarat poliţia. Toţi patru au fost găsiţi în casă, în timp ce DeLucia Jr. a fost găsit afară, potrivit News12.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici