Un bărbat s-a înecat în barajul Tăcuta din Vaslui, iar altul este căutat în acelaşi loc

Un bărbat de 45 de ani a murit, duminică, înecat lângă barajul din localitatea Tăcuta, judeţul Vaslui. Un alt bărbat, de 26 de ani, este căutat de scafandri, fiind dat dispărut în aceeaşi zonă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
836 afișări
Imaginea articolului Un bărbat s-a înecat în barajul Tăcuta din Vaslui, iar altul este căutat în acelaşi loc

Foto: Pixabay

Potrivit ISU Vaslui, scafandrii l-au adus la mal pe bărbatul de 45 de ani şi au început manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

„Am fost anunţaţi că un bărbat de 45 de ani s-a înecat la barajul de la Tăcuta. La faţa locului au intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Vaslui, cu o autospecială cu barcă şi patru salvatori, un echipaj TIM şi două autospeciale cu patru ofiţeri. Bărbatul a fost scos din apă până la sosirea pompierilor, fiind declarat decedat de către medicul din echipajul TIM-SMURD”, a declarat, duminică, Petru Iftene, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Potrivit acestuia, un alt bărbat, un tânăr în vârstă de 26 de ani, a fost dat dispărut duminică în aceleaşi ape, dar pe malul opus.

"Cea de-a doua persoană este un bărbat de 26 de ani, fiind căutat de către salvatori cu ajutorul bărcii", a mai spus Petru Iftene.

Deocamdată nu se ştie ce căutau bărbaţii în zona unde s-au înecat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici