Un bărbat, surprins de Garda de Coastă în timp ce pescuia sturioni în Marea Neagră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii ARBDD au surprins în flagrant un bărbat care pescuia ilegal sturioni în Marea Neagră, cu plase, dintr-o ambarcaţiune.

113 afișări
Imaginea articolului Un bărbat, surprins de Garda de Coastă în timp ce pescuia sturioni în Marea Neagră

Un bărbat, surprins de Garda de Coastă în timp ce pescuia sturioni în Marea Neagră

Bărbatul care pescuia ilegal sturioni a fost surprins în timpul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii braconajului piscicol în Delta Dunării.

Poliţiştii de frontieră din Grupului de Nave Sulina, împreună cu poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea şi lucrători din cadrul A.R.B.D.D. au desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a braconajului piscicol pe Marea Neagră. Cu această ocazie au interceptat o ambarcaţiune cu o persoană la bord, care se deplasa în viteză spre gura de vărsare a braţului Sf. Gheorghe. La vederea echipajelor poliţiei de frontieră, bărbatul din ambarcaţiune a aruncat din barcă, în mare, 4 exemplare de sturion şi un exemplar de calcan.

„În urma verificărilor s-a stabilit că exemplarele de peşte erau legate cu o funie, având ataşată o ancoră care permitea scufundarea rapidă a peştelui şi o plută cu ajutorul căreia persoana în cauză ar fi putut ulterior identifica şi extrage peştele din apă. Exemplarele de peşte au fost recuperate şi eliberate în mediul natural, iar 94 de metri plase descoperite ulterior, precum şi ambarcaţiunea cu motorul aferent, au fost ridicate în vederea confiscării şi introduse în camera de corpuri delicte a Gărzii de Coastă”, transmite, luni, Garda de Coastă.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni la regimul braconajului piscicol, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Tulcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici