Video Un nou incendiu a izbucnit în Masivul Parâng

După trei zile de intervenţie a pompierilor cu elicoptere Black Hauk cu sistem Bambi Bucket, în zona montană a comunei Padeş - Piatra Cloşanilor, duminică a fost semnalat un nou incendiu în Masivul Parâng.

Urmărește
547 afișări

Potrivit ISU Gorj, două incendii de fond forestier izbucnite în zone montane foarte greu accesibile din judeţ.

De aproximativ 3 zile se intervine în zona montană a comunei Padeş - Piatra Cloşanilor cu doua elicoptere Black Hauk cu sistem Bambi Bucket. Suprafaţa afectată este de aproximativ 80 de hectare şi s-au efectuat peste 200 de lansări până în acest moment.

Duminică a fost semnalat un nou incendiu în Masivul Parâng.

Potrivit ISU Gorj, s-a efectuat un zbor de recunoaştere asupra zonei, urmând să se intervină cu un elicopter pentru că accesul echipajelor de intervenţie este foarte dificil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici