Un român a fost înjunghiat de belgieni după meciul de la Euro. Incidente şi în jurul stadionului

Un incident a avut loc sâmbătă seara după meci în centrul oraşului Rijkevorsel din Belgia. Un tânăr român a fost rănit cu un cuţit.

1861 afișări
Imaginea articolului Un român a fost înjunghiat de belgieni după meciul de la Euro. Incidente şi în jurul stadionului

Un român a fost înjunghiat de belgieni după meciul de la Euro. Incidente şi în jurul stadionului

După meciul de fotbal dintre Belgia şi România (2-0), unii locuitori români din Rijkevorsel care se îndreptau spre casă au fost atacaţi de un grup de tineri, scrie presa belgiană. Un tânăr român în vârstă de 22 de ani a fost înjunghiat în picior. Acesta a trebuit să fie transportat la spital de către serviciile de urgenţă.
 
Locuitorii din zonă au auzit, de asemenea, câteva bubuituri, posibil de la un pistol cu aer comprimat. Poliţia investighează cazul, zona fiind, conform presei belgiene, închisă timp de mai multe ore.
 
Parchetul a confirmat duminică dimineaţă că a avut loc un incident care a implicat arme. 
 
"Între două grupuri de participanţi a izbucnit o altercaţie care a scăpat de sub control. O persoană de naţionalitate română a suferit răni minore după ce a fost înjunghiată cu un cuţit", a precizat Kristof Aerts de la parchetul din Anvers. 
 
"Cinci persoane au fost arestate în zonă, dar acestea urmează să fie interogate în cursul zilei. Am găsit un cuţit şi un pistol în apropierea incidentului. Cele cinci persoane care au fost arestate nu erau în posesia acestor arme noaptea trecută. Există încă multe necunoscute care trebuie să fie investigate în continuare", a adăugat acesta.

Incidente ar fi avut loc şi în Koln după meci

„Fanii români şi cei belgieni s-au luat la bătaie chiar în afara zonei rezervată fanilor, aşa cum arată imaginile care circulă pe reţelele sociale. Situaţia este tensionată. Poliţia a intervenit şi a făcut câteva arestări. Unii dintre protagonişti au avut nevoie de asistenţă medicală”, relatează sudinfo.be. 
 
Pe stadion ambele galerii au folosit materiale pirotehnice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici