Un veteran de război, de 91 de ani, s-a vaccinat anti COVID într-un spital din Cluj. Bărbatul se vaccinase ultima oară în 1936, împotriva variolei

  • Un veteran de război, în vârstă de 91 de ani s-a vaccinat anti-Covid la un spital din Cluj-Napoca.
  • El le-a povestit cadrelor medicale că ultima dată s-a vaccinat contra variolei în urmă cu 85 de ani.
559 afișări
Imaginea articolului Un veteran de război, de 91 de ani, s-a vaccinat anti COVID într-un spital din Cluj. Bărbatul se vaccinase ultima oară în 1936, împotriva variolei

FOTO: Facebook RO Vaccinare

Sabin Husariu are 91 de ani şi este veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial şi reprezentant al Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, filiala „Avram Iancu” Cluj. Veteranul s-a vaccinat la centrul de vaccinare amenajat la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca.

El le-a povestit cadrelor medicale că ultima dată s-a vaccinat contra variolei în anul 1936.

„Veteranul de război Sabin Husariu s-a vaccinat împotriva COVID-19 pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave şi pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului. Singurul vaccin important făcut până acum a fost cel împotriva variolei, în urmă cu 85 de ani, pe când avea doar 6 ani. Acesta s-a născut într-o localitate defavorizată, cu tatăl refugiat, fiind copil de trupă încă de la vârsta de 12 ani. Ultimul vaccin important i-a fost administrat în urmă cu 85 de ani, împotriva variolei”, au povestit, pe Facebook, reprezentanţii spitalului clujean.

Sabin Husariu le-a mai spus cadrelor medicale că a ales să se vaccineze pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave şi pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici