Video VIDEO Ambarcaţiune cu 4 persoane, între care un copil, blocată pe Dunăre

Patru persoane, între care un copil, care se aflau cu o ambarcaţiune pe fluviul Dunărea, nu au reuşit să vină la mal, fiind salvate de poliţiştii de frotnieră din zona Drobeta-Turnu Severin.

Urmărește
690 afișări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta-Turnu Severin al ITPF Timişoara, în timp ce se aflau în misiune în zona de responsabilitate, au fost informaţi de dispecerul de serviciu din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, că trei adulţi şi un copil ce se aflau cu o ambarcaţiune pe fluviul Dunărea nu reuşesc să vină la mal.

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 16.45.

Poliţiştii de frontieră s-au deplasat cu o ambarcaţiune rapidă de intervenţie a Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta-Turnu Severin, acţionând cu operativitate pentru sprijinirea celor patru persoane, din judeţul Mehedinţi.

„Întrucât ambarcaţiunea pe care se aflau bărbaţii plutea în derivă, echipajul ambarcaţiunii MAI 4256 a remorcat şi ancorat ambarcaţiunea în condiţii de siguranţă la mal. Cei trei bărbaţi şi minorul nu au avut nevoie de îngrijiri medicale”, transmite, duminică, Poliţia de Frontieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici