Video VIDEO - O nouă plombare a străzilor din Galaţi, pe timp de ploaie: Asfaltul turnat prin bălţi

Noi imagini cu muncitori care plombează străzi în municipiul Galaţi, deşi a plouat şi chiar a nins, au apărut pe facebook, după ce alţi muncitori au fost surprinşi în timp ce plombau carosabilul pe timp de ninsoare şi goleau o groapă plină de apă de ploaie cu ajutorul unor lopeţi şi a unei roabe.

573 afișări

Imaginile cu muncitorii care plombează strada pe ploaie au fost surprinse de un gălăţean care şi-a murdărit pantofii în asfaltul proaspăt turnat pe o stradă din centrul oraşului Galaţi.

Asfaltarea s-a desfăşurat pe întuneric, deşi ploua şi zona era plină de apă.

Trecătorul revoltat le-a cerut explicaţii muncitorilor, iar aceştia susţin că lucrarea se desfăşoară ca la carte şi a fost marcată în mod corespunzător.

„Hai să filmez şi eu să văd ce faceţi pe timp de ploaie, cum se munceşte pe timp de ploaie în Mazepa 1. Da? Uite ce m-am făcut (n.r. pe pantofi)... Pentru ce-s puse astea aici? Poţi să zici că este noroi. Pe timp de ploaie se asfaltează? Este beton? Şi se pune beton pe timp de ploaie?”, este dialogul dintre trecătorul care şi-a stricat pantofii şi muncitorii plini de zel.

În ultimele zile, la Galaţi temperaturile diurne nu au trecut de patru grade Celsius, în timp ce cele nocturne au fost negative. De asemenea, a plouat şi a nins uşor, toate acestea fiind condiţii improprii lucrărilor la infrastructură urbană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici