FOTO - Viorel Cataramă spune că filmuleţul prezentat de Alexandru Cumpănaşu îi aparţine: „Nu e Luiza. E un impostor!”/ Reacţia mamei Luizei: „Nu mai ştiu ce să cred”

Omul de afaceri şi candidat la prezidenţiale Viorel Cataramă spune că filmuleţul despre care Alexandru Cumpănaşu a afirmat că o prezintă pe Luiza Melencu în Italia îi aparţine şi îl are de o lună. Cataramă infirmă că ar fi Luiza şi îl acuză pe Cumpănaşu că se foloseşte de caz pentru a atrage voturi.

6493 afișări
Imaginea articolului FOTO - Viorel Cataramă spune că filmuleţul prezentat de Alexandru Cumpănaşu îi aparţine: „Nu e Luiza. E un impostor!”/ Reacţia mamei Luizei: „Nu mai ştiu ce să cred”

Viorel Cataramă spune că filmuleţul prezentat de Cumpănaşu îi aparţine: „Nu e Luiza. E un impostor!” - FOTO

"Am trimis echipe profesioniste să investigheze în Italia. La un moment dat mi-au trimis acest film că apreciază că sunt mari şanse ca fata să fie Luiza. Am dat filmul spre analiză, am discutat şi cu o televiziune, România TV, şi am convenit după o analiză cu specialişti că fata nu este Luiza şi nu am dat nimic", a declarat Viorel Cataramă, pentru MEDIAFAX.

Acesta declară că a primit filmuleţul în data de 12 octombrie, adică în urmă cu o lună şi nu a contactat familia Melencu pentru că nu a vrut să dea speranţe până nu avea o confirmare. Cataramă îl acuză pe Alexandru Cumpănaşu că se foloseşte de acest caz pentru a obţine voturi la prezidenţiale.

"Acest impostor a luat capturi din film şi cu o zi înainte de alegeri le-a dat susţinând o minciună pentru a influenţa opinia publică", a mai spus Cataraamă, pentru MEDIAFAX.

Omul de afaceri şi candidat la rândul său la prezidenţiale afirmă că nu a discutat cu Alexandru Cumpănaşu de la momentul anunţului acestuia.

"Este revoltător, am cheltuit mulţi bani să investighez, dar nu am ajuns la o concluzie certă şi nu mi-am permis să îmi bat joc de familie. Nu am luat legătura (nr: cu familia Melencu) pentru că nu am vrut să imi bat joc. S-a analiza din punct de vedere al trăsăturilor, al feţei. Am convenit să nu dăm acest film pentru că se confirmă că nu este Luiza, deşi seamănă. Voi continua investigaţiile, dar nu voi face public decât dacă se confirmă ceva", a afirmat Cataramă.

Omul de afaceri a spus că a făcut tot posibilul ca filmuleţul să ajungă la Cumpănaşu pentru a-l vedea cum reacţionează. "Este o capcană pe care i-am întins-o impostorului Cumpănaşu, în care a căzut cu brio!".

Vineri seara, Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, a declarat, într-o transmisie live pe Facebook şi apoi la Antena 3 că a intrat în posesia unui filmuleţ care o arată pe o tânără ieşită la prostituţie în Italia şi care este Luiza Melencu, a doua fată dispărută în Caracal.

Cumpănaşu a afimat că mama şi bunicul Luizei au recunoscut-o pe aceasta, însă într-o intervenţie înregistrată la Antena 3 Monica Melencu nu era chiar atât de sigură, spunând că a văzut materialul video pe telefon şi că nu se aude bine.

MEDIAFAX a intrat în posesia filmuleţului, dar nu îl va publica. Acesta conţine imagini cu o tânără care intră în dialog cu posibili clienţi aflaţi într-o maşină şi care, după câteva cuvinte în italiană, recunoaşte că este româncă.

Mama Luizei Melencu, după declaraţiile lui Viorel Cataramă: Nu mai ştiu ce să cred

Mama Luizei Melencu spune după declaraţiile lui Viorel Cataramă despre filmuleţul despre care Alexandru Cumpănaşu a afirmat că o prezintă pe Luiza, că nu mai ştie ce să creadă. Monica Melencu nu exclude, totuşi varianta să plece în Italia.

Întrebată de MEDIAFAX despre declaraţia omului de afaceri şi candidatului la prezidenţiale Viorel Cataramă, care a spus că filmuleţul despre care Alexandru Cumpănaşu a afirmat că o prezintă pe Luiza Melencu în Italia îi aparţine şi îl are de o lună, iar fata din imagini nu ar fi Luiza, Monica Melencu a spus: „Nu mai ştiu ce să cred. Nu ştiu ce să mai zic. Asta aud acum de la dumneavoastră.(...)Suntem chiar ruinaţi”.

Întrebată ce va face mai departe, mama Luizei a spus că nu ştie: „Nu ştiu ce vom face mai departe. Ne consultăm în familie. Sunt veşti care vin pe nepregătite, vedeţi”.

Legat de faptul că ar putea pleca în Italia, Monica Melencu a spus că nu a decis încă: „Trebuie să luăm o decizie. Sunt alegerile acum, nu am putut să mă decid.(...) Să ne zică unde au văzut-o! Exclus nu ar fi să merg. Pot să mă urc într-un microbuz , avion...să văd despre ce e vorba. Prea multă încredere în autorităţi nu mai am că se fac şapte luni poimâine şi noi nu ştim absolut nimic”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici