Vivian Jenna Wilson îşi face praf celebrul tată, Elon Musk: se enervează foarte uşor şi este narcisist

Într-un interviu pentru NBC News, Vivian Jenna îl acuză pe Elon Musk că nu a susţinut-o niciodată.

Urmărește
11350 afișări
Imaginea articolului Vivian Jenna Wilson îşi face praf celebrul tată, Elon Musk: se enervează foarte uşor şi este narcisist

Vivian Jenna Wilson îşi face praf tatăl, Elon Musk: Era rece, se enervează foarte uşor şi este narcisist

Într-un interviu exclusiv pentru NBC News, Wilson a respins relatarea tatălui său, spunând că nu l-a înşelat în niciun fel şi că Elon Musk ştia ce face atunci când a fost de acord cu tratamentul care necesita acordul părinţilor.

Fiica de 20 de ani a spus că Musk nu a susţinut-o niciodată şi că ea şi fraţii ei au fost îngrijiţi de mamă sau de bonele: „Era rece. Se enervează foarte uşor. Este indiferent şi narcisist”.

Wilson a dus lucrurile mai departe, susţinând că, atunci când era mică, Musk a chinuit-o pentru că arăta trăsături feminine şi a forţat-o să pară mai masculină.

„A fost crud. Când eram în clasa a patra, am făcut o excursie şi nu ştiam că de fapt era doar o reclamă pentru una dintre maşinile lui. A strigat la mine”, povesteşte tânăra.

Din 2022, Elon Musk a început să vorbească despre aşa-numitul „Woke mind virus”. Woke derivă din expresia „Stay Wake” care înseamnă literal „a rămâne treaz”.

O figură de stil care a intrat în Oxford English Dictionary, indicând o persoană „atentă la discriminare şi la nedreptăţile rasiale sau sociale”.

În lumea conservatoare, „woke” capătă un sens negativ. Musk îşi explicase viziunea într-un interviu, susţinând că „woke” se traduce prin suprimarea libertăţii de exprimare.

În 2022, odată ce a împlinit 18 ani, Wilson a cerut unui tribunal din California să-şi schimbe numele în Vivian Jenna şi să poată folosi numele de familie al mamei sale, scriind în documente că nu mai locuieşte cu tatăl ei biologic.

După interviul lui Musk cu psihologul şi comentatorul conservator Jordan Peterson, Wilson a comentat cuvintele tatălui său pe Treads: „Nu ştie cum eram în copilărie, pentru că pur şi simplu nu era acolo.

În scurtul timp în care a fost prin preajmă, am fost necontenit hărţuită pentru că sunt feminină şi ciudată. Cred că asta spune multe despre cum vede el oamenii şi copiii, în general”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici