Vrancea. Un căprior rănit de braconieri a fost salvat după ce a ajuns lângă un drum naţional

Un căprior care avea mai multe răni a fost salvat de angajaţii Agenţiei pentru Conservarea Diversităţii Biologice. Aceştia au aflat de la poliţişti că animalul s-a adăpostit pe un teren situat în apropierea unui drum naţional din judeţul Vrancea.

346 afișări
Imaginea articolului Vrancea. Un căprior rănit de braconieri a fost salvat după ce a ajuns lângă un drum naţional

SURSĂ FOTO: IPJ Vrancea

Incidentul a avut loc miercuri. Un bărbat a sunat la 112 şi i-a anunţat pe poliţişti că a găsit un căprior rănit lângă Drumul Naţional 2 D, între localităţile Bârseşti şi Valea Sării.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au cerut ajutorul specialiştilor.

„În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase care au stabilit faptul că cele sesizate se confirmă. Astfel, în apropierea Drumului Naţional 2D, în zona numită Scaune, într-o poiană, a fost găsit un căprior care prezenta două plăgi deschise. Din fericire, căpriorul este în viaţă, iar poliţiştii au contactat imediat reprezentanţii Agenţiei pentru Conservarea Diversităţii Biologice care s-au deplasat la faţa locului, un medic veterinar preluând căpriorul pentru acordarea îngrijirilor”, au anunţat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Poliţiştii continuă cercetările şi au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici