A murit Iryna Glibko, handbalistă ucraineană la SCM Vâlcea

A murit la doar 34 de ani Iryna Glibko, handbalistă ucraineană la SCM Vâlcea: „Iryna, vei rămâne mereu în inimile noastre”.

Urmărește
3334 afișări
Imaginea articolului A murit Iryna Glibko, handbalistă ucraineană la SCM Vâlcea

Sursa foto: Facebook

SCM Râmnicu Vâlcea anunţă trecerea în nefiinţă a unei sportive excepţionale, Iryna Glibko: „Un adevărat lider pe teren şi un suflet special în afara lui, Iryna a fost un exemplu de devotament, pasiune şi profesionalism pentru toţi cei care au interacţionat cu ea. Prin felul său de a fi, dar şi prin dăruirea sa, a lăsat o amprentă de neşters în amintirile tuturor celor care au avut privilegiul de a o cunoaşte, ori de a lucra alături de ea. Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea este profund recunoscătoar pentru toate momentele în care Iryna a fost alături de noi, pentru fiecare gol marcat şi pentru fiecare zâmbet adus pe chipurile suporterilor roş-albaştri. Pierderea ei lasă un gol imens în inimile noastre, dar şi în comunitatea handbalistică”.

„Iryna, vei rămâne mereu în inimile noastre”, adaugă SCM Râmnicu Vâlcea.

Iryna Glibko a fost o handbalistă ucraineană care a jucat pentru SCM Râmnicu Vâlcea şi pentru echipa naţională de handbal a Ucrainei pe postul de coordonator de joc. Avea 34 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici