Abonaţii de la cele două peluze ale Stadionului Steaua vor fi mutaţi la tribuna a II-a

Abonaţii de la cele două peluze ale Stadionului Steaua, care vor fi închise la meciul cu FC Braşov de luni, din etapa a XXIX-a a Ligii I, vor fi mutaţi la tribuna a II-a.

Urmărește
38 afișări
Imaginea articolului Abonaţii de la cele două peluze ale Stadionului Steaua vor fi mutaţi la tribuna a II-a

Abonaţii de la cele două peluze ale Stadionului Steaua vor fi mutaţi la tribuna a II-a (Imagine: Bogdan Maran / Mediafax Foto)

"În urma deciziei Comisiei de Disciplina a FRF, clubul a fost sancţionat cu o amendă de 50.000 lei şi închiderea celor două peluze, precum şi a sectoarelor 16, 17, 18, 26, 27 şi 28 de la tribuna a II-a pentru următoarele două partide de pe teren propriu, cu FC Braşov şi Corona Braşov. Abonaţii de la cele două peluze vor fi relocaţi la tribuna a II-a, aceştia fiind rugaţi, la fel ca şi restul abonaţilor, să se prezinte la casele de bilete de la stadion pentru a intra, pe baza cardului de abonat, în posesia tichetelor gratuite de acces prin sistemul de turnicheţi!", a anunţat site-ul oficial al FC Steaua.

Biletele pentru meciul de luni vor fi puse în vânzare sâmbătă, la următoarele preţuri: tribuna a II-a - 10 lei; tribuna I - 15 lei; tribuna 0 - 30 lei; fotolii - 50 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici