Ana Bogdan o învinge categoric pe Veronika Kudermetova şi trece în optimi la Osaka

  • Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan (111 WTA) a reuşit marţi să obţină calificarea în turul secund al turneului feminin de la Osaka, Japonia.
  • Românca, venită din calificări, a învins-o în primul tur pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 67 în clasamentul mondial.
Urmărește
136 afișări
Imaginea articolului Ana Bogdan o învinge categoric pe Veronika Kudermetova şi trece în optimi la Osaka

Ana Bogdan s-a impus într-o manieră categorică, cu scorul de 6-2, 6-2, după doar o oră şi 18 minute de joc.

Rusoaica a rezistat în primul set doar până la 2-2, după care şi-a cedat serviciul de două ori.

Bogdan a deschis setul secund cu alte două break-uri şi a avut 3-0, înainte ca rusoaica să reuşească un rebreak. Insufcient însă, pentru că Bogdan a câştigat apoi, de la 3-2, următoarele trei game-uri, pentru a obţine un loc în turul doi.

Acolo unde o va întâlni pe favorita numărul 4, jucătoarea cehă Marie Bouzkova.

Prezenţa în urul secund al turneului de categorie WTA 250, dotat cu premii în valoare de 267,080 dolari, îi aduce lui Bogdan 30 de puncte WTA şi un premiu de 4.040 dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
bogdan,
osaka,
tenis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici