Ange Postecoglou, foarte iritat de atitudinea suporterilor lui Spurs la meciul cu Manchester City

  • Managerul lui Tottenham Hotspur, Ange Postecoglou, a declarat că fundaţiile clubului sunt „cu adevărat fragile", după ce înfrângerea de marţi cu Man City a pus capăt speranţelor de a juca în Liga Campionilor.
  • El s-a arătat deranjat de atitudinea suporterilor, care au părut că se bucură de eşec.
288 afișări
Imaginea articolului Ange Postecoglou, foarte iritat de atitudinea suporterilor lui Spurs la meciul cu Manchester City

Ange Postecoglou, foarte iritat de atitudinea suporterilor lui Spurs la meciul cu Man City

Spurs ar fi putut oferi rivalilor din nordul Londrei, Arsenal, un avantaj faţă de City în cursa pentru titlu în Premier League dacă ar fi luat puncte de la oaspeţi.

Echipa lui Postecoglou trebuia să învingă City pe stadionul Tottenham Hotspur pentru a menţine în viaţă speranţele de a termina în primele patru locuri, dar a pierdut cu 2-0.

„Bazele sunt cu adevărat fragile", a spus australianul, citat de BBC Sport „Ultimele 48 de ore mi-au arătat acest lucru.

„Este în interiorul clubului, în afara clubului. Afară, înăuntru, peste tot. A fost un exerciţiu interesant. Sunt doar observaţiile mele.”

În perioada premergătoare meciului, Postecoglou a fost nedumerit de faptul că unii fani ai lui Spurs erau fericiţi să piardă în faţa lui City pentru că ar fi afectat şansele lui Arsenal la titlu.

Spurs a jucat bine împotriva lui City, dar deschiderea scorului de către Erling Haaland în minutul 51 a fost întâmpinată oarecum cu entuziasm de suporterii gazdă care au scandat „Vă uitaţi la Arsenal?", bucurându-se mai mult de necazul celor de la Arsenal.

Atmosfera de pe stadionul lui Spurs a fost vizibil neutră, iar când Postecoglou a fost întrebat dacă acest lucru i-a influenţat pe jucătorii săi, el a spus: „Bineînţeles că da. Este ceea ce este. Nu pot dicta ceea ce fac oamenii.

„Ei au voie să se exprime cum vor. Dar da, atunci când am obţinut victorii pe final de meci, a fost pentru că publicul ne-a ajutat".

Postecoglou a fost, de asemenea, filmat certându-se cu un fan Spurs pe stadion, în timp ce doi suporteri ai echipei locale au fost înregistraţi în timp ce celebrau în stilul specific fanilor lui City, la scurt timp după primul gol.

Postecoglou a dat o serie de interviuri foarte scurte după meci la televiziuni, inclusiv Sky Sports şi Match of the Day de la BBC, înainte de a-şi extinde criticile într-o conferinţă de presă.

Când a fost întrebat despre scandările fanilor lui Spurs, Postecoglou a răspuns: „Nu mă interesează, amice. Pur şi simplu nu-mi pasă. Poate că nu sunt în pas cu moda, dar pur şi simplu nu-mi pasă, vreau doar să câştig.

„Vreau să am succes la acest club de fotbal, de aceea am fost adus. Aşa că ceea ce fac alţi oameni, cum vor să se simtă şi care sunt priorităţile lor, nu mă interesează deloc.

„Ştiu ce este important pentru a construi o echipă câştigătoare - pe asta trebuie să mă concentrez".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici