Ar fi bomba secolului: Messi şi Ronaldo, colegi la Juventus!

  • Leo Messi se gândeşte să plece de la Barcelona.
  • Contractul său expiră vara viitoare.
  • Rivaldo: „Agenţii visează la un cuplu Messi - Ronaldo, la Juventus" .
1712 afișări
Imaginea articolului Ar fi bomba secolului: Messi şi Ronaldo, colegi la Juventus!

Ar fi bomba secolului FOTO: Arhivă

Cum ar fi să-i vezi pe Leo Messi şi Cristiano Ronaldo în aceeaşi echipă? O astfel de mutare nu mai pare de domeniul fantasticului. Postul de radio Cadena Ser a anunţat că Messi se gândeşte tot mai serios să plece de la Barcelona, vara viitoare, când îi expiră contractul. Rivaldo, fost jucător de legendă al Barcelonei, crede că Juventus ar putea intra pe fir. 

 
„Agenţii visează la un cuplu Messi - Ronaldo, la Juventus. Ar fi o <<bombă>> mondială şi cred că Juventus şi-ar recupera rapid investiţia în argentinian, graţie loviturii de imagine pe care ar da-o. 
 
Ar fi ceva monumental să-i vedem pe cei doi jucând împreună şi sunt convins că sponsorii lui Juve ar fi încântaţi să se implice financiar. Dacă există zvonuri legate de plecarea lui Messi, atunci toate cluburile se vor gândi cum să-l convingă să semneze. Să-i vezi pe cei mai buni doi jucători ai lumii din ultimii 10 ani în aceeaşi echipă ar fi ceva imens", a declarat Rivaldo într-un interviu.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici