Arthur Fils devine cap de serie la Paris 2024 după retragerea lui Hubert Hurkacz

La o zi după victoria sa în turneul de la Hamburg, francezul Arthur Fils (20 de ani) a aflat luni că va fi cap de serie la JO 2024, în urma retragerii polonezului Hubert Hurkacz.

Urmărește
127 afișări
Imaginea articolului Arthur Fils devine cap de serie la Paris 2024 după retragerea lui Hubert Hurkacz

Arthur Fils devine cap de serie la Paris 2024 după retragerea lui Hubert Hurkacz

Veştile bune continuă pentru tânărul jucător de tenis Arthur Fils. Câştigător al primului său titlu ATP 500 la Hamburg, duminică, împotriva lui Alexander Zverev, francezul în vârstă de 20 de ani va fi cap de serie numărul 16 la Jocurile Olimpice din 2024, după anunţarea retragerii lui Hubert Hurkcaz (locul 7 mondial). Polonezul, care s-a accidentat la genunchi în turul al doilea de la Wimbledon, chiar împotriva lui Fils, nu s-a recuperat la timp pentru a se alinia pe zgura pariziană.

Prin urmare, francezul va avea parte de un tablou mai accesibil, cu speranţa de a-şi continua elanul, după ce a ajuns pentru prima dată în carieră în optimi de finală la un turneu de Mare Şlem la Wimbledon.

El va fi al doilea francez care va fi cap de serie la Jocurile Olimpice, alături de Ugo Humbert (locul 15 mondial).

Totul s-ar putea însă schimba înainte de începerea turneului, deoarece Holger Rune (locul 16) şi Alex de Minaur (locul 6) sunt şi ei incerţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici