Au apărut primele imagini de la incidentele din Germania. Fanii români s-ar fi bătut între ei

Meciul de la Koln dintre România şi Belgia a adus spectacol în tribune, dar din pacate şi incidente despre care s-a scris. Acum au apărut şi primele imagini de la incidentele ce au au avut loc în oraşul ce a găzduit meciul de sâmbătă.

Urmărește
2454 afișări
Imaginea articolului Au apărut primele imagini de la incidentele din Germania. Fanii români s-ar fi bătut între ei

Au apărut primele imagini de la incidentele din Germania. Fanii români s-ar fi bătut între ei

Potrivit mai multor videoclipuri publicate în online au existat incidente atât între fanii români şi cei belgieni cât şi între fanii români.
 
Un astfel de incident a fost publicat pe Facebook de pagina Hooligans TV ce prezintă incidente între fanii români din Cluj.
 
"Bătaie după România - Belgia între CRF Cluj(sus) vs. U Cluj (jos). Bătaie oprită de poliţie", se precizează în postare.

România joacă meciul decisiv astăzi

Ultimele două grupe, E şi F, concluzionează miercuri faza grupelor la Euro 2024, toate cele opt echipe având şanse de a accede în optimile de finală. România are nevoie de o remiză pentru a fi sută la sută sigură de calificare, dar jocul rezultatelor o pot trimite în optimi şi cu o înfrângere.
 
19:00: Slovacia - România (Grupa E, Frankfurt)
 
Aceste două echipe au experimentat deja maximele şi minimele acestei faze a grupelor Euro, cu un meci înainte de final. Emoţionanta victorie din deschidere a României împotriva Ucrainei a provocat agitaţie, urmată de Slovacia care a surclasat Belgia.
 
Ambele echipe au pierdut apoi în runda a doua, rezultate care au „nivelat” grupa. Chiar şi aşa, selecţionerul Slovaciei, Francesco Calzona, este mândru că a ajuns în acest punct, vizând încă optimile de finală.
 
România a arătat un joc promiţător în prima rundă, iar scorul de 3-0 obţinut în faţa Ucrainei o menţine pe primul loc în grupă, înaintea acestui test decisiv pentru potenţialul său. „Acum este momentul să vedem cât de puternici suntem şi cum vom reuşi să depăşim acest moment", a declarat antrenorul Edward Iordănescu.
 
Permutările din grupă sunt multiple, dar este corect să se menţioneze că niciuna dintre echipe nu va dori să piardă această întâlnire decisivă.
 
Este pentru prima dată în istoria turneului final EURO când toate cele patru echipe dintr-o grupă sunt la egalitate de puncte înaintea ultimei runde de meciuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici