Barcelona nu acceptă înfrângerea din El Clasico. Joan Laporta anunţă o măsură radicală

Preşedintele Barcelonei, Joan Laporta, a speculat că clubul său ar putea cere rejucarea meciului cu Real Madrid, scor 2-3, după controversele legate de arbitraj.

552 afișări
Imaginea articolului Barcelona nu acceptă înfrângerea din El Clasico. Joan Laporta anunţă o măsură radicală

Barcelona nu acceptă înfrângerea din El Clasico. Joan Laporta anunţă o măsură radicală

Preşedintele Barcelonei a făcut luni o declaraţie tăioasă, susţinând că clubul său va analiza posibilitatea de a solicita o eventuală rejucare a meciului cu Real Madrid de duminică, după ce o decizie controversată a arbitrului a privat echipa sa de un gol în prima repriză. Execuţia lui Yamal a părut să fi trecut de linia porţii, dar lipsa tehnologiei goal line din La Liga a făcut ca reluările să fie neconcludente.

Într-o declaraţie presărată cu ieşiri emoţionale, Laporta a prezentat o serie de nemulţumiri: „Ieri, au existat mai multe acţiuni discutabile, dar printre toate acestea există una care este esenţială şi care poate duce la schimbarea rezultatului final al jocului. Mă refer la aşa-numitul gol fantomă al lui Lamine. Ca şi club, vrem să fim siguri de ceea ce s-a întâmplat şi de aceea vă informez că din partea FC Barcelona vom solicita imediat Comisiei Tehnice de Arbitri şi Federaţiei Spaniole de Fotbal să ne pună la dispoziţie toate imaginile şi înregistrările audio generate de această fază de joc."

Laporta a ameninţat, de asemenea, cu o eventuală rejucare. „Dacă se va confirma că a fost un gol legal, vom merge mai departe şi nu excludem să cerem rejucarea meciului, aşa cum s-a întâmplat într-un meci european din cauza unei erori VAR. În cele din urmă, vreau să subliniez că, deşi ne vom concentra asupra acestei faze de joc, nu suntem de acord nici cu diverse acţiuni din timpul meciului care, deşi puteau fi consultate în VAR, acest instrument a fost ignorat de arbitru într-un mod de neînţeles.", a mai spus oficialul catalan, citat de Goal.

Faza al cărei protagonist a fost Lamine Yamal s-a dovedit a fi un moment ce putea fi determinant în meci. Un eventual gol validat i-ar fi oferit Barcei un avantaj de 2-1 înainte de pauză.

Blaugrana a cerut o revizuire a incidentului şi a promis măsuri în consecinţă. Pe teren, următorul meci pentru catalani este o confruntare cu Valencia, în La Liga, lunea viitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici