Bernadette Szocs egalează. România – India 2-2 în confruntarea de tenis feminin de la Paris 2024

După ce India a condus România cu 0-2, în confruntarea olimpică pe echipe de la Jocurile Olimpice, româncele au revenit şi au egalat situaţia. Adina Diaconu joacă meciul decisiv cu Manika Batra. Bernadette Szocz a câştigat meciul cu care România a egalat.

Urmărește
282 afișări
Imaginea articolului Bernadette Szocs egalează. România – India 2-2 în confruntarea de tenis feminin de la Paris 2024

Sursa foto: Facebook

Bernadette Szocz a învins-o în al patrulea meci al confruntării India-România pe Archana Girish Kamath, cu 3-1 (11-5, 8-11, 11-7, 11-9).

Szocs a început puternic şi şi-a demonstrat plusul de experienţă cu 11-5 de debut, care ducea cu gândul la o evoluţie fără emoţii. Indianca a egalat totuşi, în setul secund (8-11).

Setul trei a fost echilibrat până la 7-7, după care Szocs a câştigat patru mingi la rând.

În al patrulea act al meciului, Szocs a dominat din nou, dar Batra a revenit şi a echilibrat finalul de set, egalând la 8-8. Un ultim forcing al româncei a adus victoria cu 11-9, confruntarea India-România ajungând să fie decisă de meciul Adina Diaconu-Manika Batra.

Câştigătoarea confruntării dintre India şi România obţine calificarea în sferturile de finală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici