Căpitanul Bruno Fernandes îşi prelungeşte contractul cu Man Utd până în iunie 2027

Căpitanul echipei Manchester United, Bruno Fernandes, a semnat un nou contract în urma căruia va evolua pentru diavolii roşii până în iunie 2027, cu opţiunea de prelungire pentru încă un an, a anunţat clubul din Premier League.

Urmărește
31 afișări
Imaginea articolului Căpitanul Bruno Fernandes îşi prelungeşte contractul cu Man Utd până în iunie 2027

Căpitanul Bruno Fernandes îşi prelungeşte contractul cu Man Utd până în iunie 2027

Mijlocaşul portughez Bruno Fernandes, care a ajuns la United în 2020, pentru care a marcat 79 de goluri şi a oferit 67 de pase decisive în 234 de apariţii pentru club, semnase un contract anterior în 2022, care dura până în 2026.

„Toată lumea ştie pasiunea pe care o am pentru Manchester United”, a spus jucătorul în vârstă de 29 de ani într-o declaraţie.

„Înţeleg responsabilitatea şi semnificaţia de a purta acest tricou, precum şi nivelurile de dedicaţie şi dorinţă necesare pentru a reprezenta acest club incredibil.

„Nu aş fi semnat acest contract dacă nu aş fi crezut că cele mai bune momente ale mele în tricoul lui United sunt încă pe cale să vină”.

Câştigătoarea Cupei FA, United, îşi începe campania din Premier League vineri, acasă, cu Fulham.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici