- Home
- Sport
- BUCUREŞTI, (10.09.2017, 19:51)
-
Octavian Vasilescu
Octavian Vasilescu (21 de ani). Ajuns în noiembrie 2016 în redacţia ProSport, Octavian e cel mai tânăr membru al echipei noastre. Atât de tânăr încât n-a prins un Campionat Mondial la care să participe echipa naţională a României. A avut însă şansa de a prefaţa, in studiourile TVR, cele mai încinse dueluri de la Mondialul din Rusia. E unul dintre puţinii suporteri ai Sportului Studenţesc. După ce a copilărit lângă stadionul din Regie, a rămas loial culorilor alb şi negru. S-a obişnuit ca atunci când merge la un interviu, sportivii să fie cei care adresează prima întrebare: “Câţi ani ai?” A devenit un jucător polivalent, astfel că poate evolua atât pe teren, cât şi în interiorul redacţiei. Urmăreşte majoritatea competiţiilor sportive de pe glob şi caută poveştile care merită citite.
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu, medalii de aur şi de argint la Cupa Mondială de la Szombathely
Gimnaştii români au încheiat participarea la Cupa Mondială de la Szombathely, Ungaria, cu patru medalii cucerite de veteranii lotului, Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu.
Cătălina Ponor şi Marian Drăgulescu, medalii de aur şi de argint la Cupa Mondială de la Szombathely
Ponor s-a impus la bârnă şi a încheiat pe locul doi la sol, iar Marian Drăgulescu a cucerit aurul la sărituri şi s-a clasat pe locul doi la sol.
La bârnă, Cătălina Ponor a fost notată cu doar 13.933, la o dificultate de 5.6. Gimnasta de la Farul Constanţa are o bârnă mult mai grea, din 6.5 sau chiar 6.6, însă de data aceasta arbitrele nu i-au acordat toate legările. Cătălina a câştigat medalia de aur la Szombathely, dar nu a avut motive prea mari de bucurie la vederea notei. Pentru Mondiale, are nevoie de mai mult pentru a putea intra în lupta pentru medalii. Aceeaşi situaţie şi la sol, unde Cătălina a primit 13.566 (dificultate 5.4 / execuţie 8.166). Ponor a fost întrecută de Brooklyn Moors (Canada) care a obţinut aceeaşi notă, dar cu o dificultate superioară.
ULTIMELE ȘTIRI
-
România se alătură pe deplin spațiului Schengen începând cu ianuarie 2025
-
Ciucă: Al doilea zbor privat plătit de Nordis pentru Ciolacu, acum la Madrid. Menţin apelul să se retragă
-
Alegeri prezidenţiale 2024. Ce arată cele mai recente sondaje publicate. Cine ar putea intra în turul doi
-
Bucureştenii decid viitorul oraşului: Referendum crucial în aceeaşi zi cu alegerile prezidenţiale. Iată ce trebuie să ştii
Marian Drăgulescu şi-a început asaltul pentru medalii încă de sâmbătă, când s-a clasat pe locul doi la sol. Valorosul gimnast de la Steaua a fost notat cu 14.200 (dificultate 6.5 / execuţie 7.700), prima poziţie revenindu-i japonezului Fuya Maeno, cu 14.200 (D 5.8 / E. 8.4). Dacă Marian îşi va pune la punct acurateţea execuţiei, are exerciţiu de finală mondială.
Duminică, în ziua a doua a finalelor, Drăgulescu s-a impus la sărituri, cu o medie de 14.783. Pentru prima săritură a primit 15.000 (D 5.6 / E 9.4), iar pentru a doua 14.566 (D 5.4 / E 9.166). Tot duminică, Vlad Cotuna s-a clasat pe locul 4 la paralele cu 14.400, la fel ca şi Maria Holbură la bârnă – 12.266.
Cupa Mondială de la Szombathely a fost una dintre ultimele competiţii de verificare înainte de Mondialele de la Montreal (2-8 octombrie). Larisa Iordache va participa săptămâna viitoare la Cupa Mondială de la Paris.
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
PROSPORT.RO
CANCAN.RO
GANDUL.RO