Ce l-a supărat pe Mircea Lucescu după Cipru - România 0-3

Selecţionerul s-a declarat trist că l-a pierdut pe Bancu şi nu ştie cum îi va recupera pe ceilalţi jucători, în perspectiva meciului de marţi cu Lituania.

Urmărește
1603 afișări
Imaginea articolului Ce l-a supărat pe Mircea Lucescu după Cipru - România 0-3

Fericire pe teren la Larnaca FOTO: Facebook Echipa naţională de fotbal a României

„Am făcut o foarte bună primă repriză, excelentă, 3-0 nici nu prea reflectă realitatea. Am mai avut două-trei ocazii. Ne-am apărat foarte bine, foarte compact, extraordinar de decişi (au fost) jucătorii noştri în duelurile individuale, şi ne-am creat ocazii de gol.

Am controlat jocul şi asta este important. Am impus un anume stil de joc care este aproape de ceea ce făceam noi cu mulţi ani înainte şi din acest punct de vedere am fost foarte eficienţi.

Victoria este victorie, urmează un alt meci foarte dificil, trecem de la 30 de grade la 7 grade, contează foarte mult cum îi recuperăm pe aceşti jucători, mai ales că terenul a fost foarte moale, iar acolo ne aşteaptă un teren greu. Ne pare rău că l-am pierdut pe Bancu pentru acest meci.

Îmi pare bine pentru băieţi că au înlănţuit trei victorii, ceea ce înseamnă foarte mult. E un lucru deosebit. Acum meciul ăsta a trecut, urmează un alt meci, la fel de important”, a declarat sâmbătăt seară Mircea Lucescu la Prima TV, postul care a transmis partida de la Larnaca în România.

Naţionala de fotbal a României a învins echipa Ciprului cu scorul de 3-0 (3-0), sâmbătă seara, pe AEK Arena din Larnaca, în Grupa a 2-a din Liga C a Ligii Naţiunilorşi conduce grupa cu 9 puncte, urmată de Kosovo, 6 puncte.

România a tranşat soarta meciului din prima repriză, prin golurile marcate de Dennis Man (16), Răzvan Marin (25 - penalty) şi Radu Drăguşin (36).

România înfruntă marţi seară, ora 21.45, la Kaunas, reprezentativa Lituaniei, care a pierdut ieri, 1-2 cu Kosovo, pe teren propriu.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici