VIDEO  Cerere în căsătorie într-un ring de MMA: fata a spus Nu!

Într-un concurs din Cehia, luptătorul de MMA Lukas Bukovaz a avut parte de o zi de coşmar.

2128 afișări
Imaginea articolului Cerere în căsătorie într-un ring de MMA: fata a spus Nu!

Mai întâi, Lukas Bukovaz a pierdut meciul, apoi i-a fost respinsă cererea în căsătorie, făcută în faţa a 20.000 de spectatori prezenţi în sală.

„Pentru tot ce s-a întâmplat, nu mă voi căsători cu tine, m-ai înşelat cu o altă femeie”, a spus, la microfon, iubita lui.

În filmarea existentă pe reţelele de socielizare se poate observa cum, spre final, o persoană din afara ringului o stropeşte pe fată cu ceea ce pare a fi apă, în semn de dezaprobare a răspunsului dat cererii în căsătorie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici