CFR Cluj se desparte de antrenorul secund Francisc Dican

  • Echipa de fotbal CFR Cluj a anunţat vineri că se desparte de antrenorul secund Francisc Dican.
  • Acesta a fost asistentul lui Dan Petrescu până la finele acestui sezon, când, conform clubului din Gruia, contractul său a ajuns la final.
Urmărește
135 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj se desparte de antrenorul secund Francisc Dican

CFR Cluj se desparte de antrenorul secund Francisc Dican

Deţinător al licenţei UEFA Pro, Dican a mai activat în carieră la U Cluj, Dinamo Bucureşti, Petrolul Ploieşti, Csikszereda sau Chindia, dar şi la francezii de la AJ Auxerre, atât ca secund cât şi ca director tehnic sau şef al departamentului de scouteri.

„Contractul dintre clubul CFR 1907 Cluj şi tehnicianul Francisc Dican a ajuns la final, iar cele două părţi au decis încetarea colaborării. Suntem profund recunoscători pentru dedicarea, disponibilitatea şi profesionalismul cu care Francisc Dican şi-a desfăşurat mereu activitatea la CFR Cluj şi îi dorim mult succes în continuare!”, au scris cei de la CFR Cluj pe Facebook.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici