Cupe europene – echipele româneşti şi-au aflat adversarele din turul secund

Echipele româneşti de fotbal calificate în cupele europene şi-au aflat miercuri adversarele sau posibilele adversare din turul doi preliminar al Champions League, Europea League şi Conference League, după tragerea la sorţi ce a avut loc la Nyon.

919 afișări
Imaginea articolului Cupe europene – echipele româneşti şi-au aflat adversarele din turul secund

Cupe europene – echipele româneşti şi-au aflat adversarele din turul secund

În cazul în care nu va obţine calificarea în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, cu Virtus AC, FCSB va întâlni echipa învinsă din meciul Flora Tallinn (Estonia) - NK Celje (Slovenia), disputată tot în primul tur preliminar al Champions League.

În schimb, dacă va obţine califcarea, FCSB se va confrunta în turul secund al competiţiei supreme intercluburi cu echipa israeliană Maccabi Tel Aviv.

Meciurie din turul doi preliminar al Ligii Campionilor sunt programate pe 23 sau 24 iulie, turul, şi 30 sau 31 iulie, returul, FCSB urmând să joace prima partidă pe teren propriu, dacă va obţine calificarea.

Tragerea la sorţi a stabilit şi adversara Universităţii Craiova în Conference League. Aceasta va fi echipa învinsă din meciul Botev Plovdiv (Bulgaria) – Maribor (Slovenia), din primul tur preliminar al European League.

CFR 1907 Cluj şi-a aflat şi ea adversara din Conference League, clujenii urmând să întâlnească pe bieloruşii de la FC Neman Grodno.

Tot în turul secund al Conference League ar putea evolua şi Corvinul Hunedoara, dacă nu va obţine calificarea în dubla manşă cu Paksi FC (Ungaria), din primul tur preliminar al Europa League. Astfel, hunedorenii ar putea întâlni în turul doi preliminar al Conference League pe ciprioţii de la AEK Larnaca.

În cazul în care va obţine calificarea, Corvinul Hunedoara se va confrunta cu croaţii de la HNK Rijeka, în turul doi preliminar al Europa League, în 25 iulie, turul, pe teren propriu, şi la 1 august, în deplasare, returul.

În primul tur preliminar al Europa League, câştigătoarea Cupei României, va juca împotriva maghiarilor de la Paksi FC, 11 iulie, în deplasare, şi la 18 iulie, acasă.

Meciurile tur din Conference League se vor disputa la 25 iulie, iar returul la 1 august.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici