Dario Bonetti negociază preluarea conducerii tehnice a echipei Dinamo. Bonetti: Am venit în vacanţă în România pentru 2-3 zile

Dario Bonetti a sosit, luni, la Bucureşti şi a negociat cu preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, preluarea conducerii tehnice a formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare. Bonetti a venit însoţit de un colaborator italian şi a plecat de la sediul companiei deţinute de Badea cu o maşină a clubului Dinamo.

Urmărește
173 afișări
Imaginea articolului Dario Bonetti negociază preluarea conducerii tehnice a echipei Dinamo. Bonetti: Am venit în vacanţă în România pentru 2-3 zile

Dario Bonetti (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Tehnicianul Dario Bonetti a refuzat să vorbească despre preluarea echipei Dinamo după întâlnirea avută, luni, cu preşedintele Consiliului de Administraţie al grupării "alb-roşii", Nicolae Badea, antrenorul italian precizând că a venit în România în vacanţă.

"Sunt în România în vacanţă pentru 2-3 zile. M-am întâlnit cu domnul Badea pentru că avem aceeaşi pasiune, pictura", a spus Bonetti, la ieşirea din sediul Computerland.

La Dinamo, tehnicianul italian ar urma să-l înlocuiască pe Liviu Ciobotariu, sub conducerea căruia Dinamo a înregistrat rezultate slabe în ultima perioadă, ce au culminat cu înfrângerea suferită sâmbătă, scor 1-3, pe teren propriu, în faţa Petrolului.

În vârstă de 50 de ani, Dario Bonetti a mai pregătit echipa Dinamo în perioada iulie - octombrie 2009.

Italianul a antrenat ultima dată selecţionata Zambiei, cu care a obţinut calificarea la Cupa Africii pe Naţiuni (CAN-2012). El a fost înlocuit de la echipă înaintea turneului final.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici