Dinamo Bucureşti l-a adus pe Raul Opruţ

Cluburile Dinamo 1948 Bucureşti şi KV Kortrijk au ajuns la un acord pentru împrumutul pe un sezon al fundaşului stânga Raul Opruţ.

Urmărește
339 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti l-a adus pe Raul Opruţ

Sursa foto: Facebook

Născut la Caransebeş, Raul a început fotbalul la Liceul Sportiv Banatul Timişoara şi a fost format, mai târziu, de italienii de la Chievo. A ajuns apoi la echipa de tineret a celor de la Genoa, iar 3 ani mai târziu a fost repatriat de FC Hermannstadt.

În sezonul abia încheiat, Raul a jucat 3 meciuri în Liga I Belgiană pentru KV Kortrijk şi 20 pentru Hermannstadt (sub formă de împrumut); 19 în Superliga şi unul în Cupa României.

A evoluat, de asemenea, 87 de minute pentru România, în amicalul disputat împotriva Columbiei, la finalul lunii martie a acestui an.

Dinamo va avea opţiunea de a-l transfera definitiv pe Raul, începând cu sezonul 2025-2026.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici