Dispărut din viaţa publică, Gheorghe Ştefan a revenit în tribune. A avut alături un vechi partener din Cooperativă

Ajuns la 71 de ani, Gheorghe Ştefan - zis Pinalti a fost surprins azi în tribune la meciul Ceahlăul - CSM Slatina 0-3, din etapa a doua a diviziei secunde de fotbal a României.

Urmărește
6305 afișări
Imaginea articolului Dispărut din viaţa publică, Gheorghe Ştefan a revenit în tribune. A avut alături un vechi partener din Cooperativă

Slăbit după operaţia de micşorare a stomacului căreia i s-a supus în urmă cu mai mulţi ani, Pinalti l-a avut alături pe vechiul său camarad de arme din perioada Cooperativei (blaturi sub forma „tu câştigi acasă, eu câştig acasă”), Gheorghe Chivorcian.

Cei doi au asistat astăzi la meciul Ceahlăul - CSM Slatina 0-3, din runda secundă a Ligii 2. După primele două runde, gruparea nemţeană este pe ultimul loc în clasament (22), niciun punct, golaveraj 1-6.

Imaginea cu Ştefan (dreapta, cu ochelari de soare) şi cu Chivorchian a fost surprinsă de Gelu Crăcană, fost magaziner la Ceahlăul, şi postată pe contul său de Facebook.

Ştefan a fost multă vreme patron la Cehlăul, în timp ce Chivorchian era preşedintele clubului, apoi a ajuns primar în oraşul de sub Pietricia, poziţie care l-a propulsat în politica mare de la Bucureşti, ca şi lider PDL, şi i-a adus condamnări pentru corupţie.

În acest moment, Gheorghe Ştefan s-a retras din viaţa publică şi locuieşte în continuare în Piatra-Neamţ, având apariţii rare. În noiembrie 2023, Pinalti a fost surprins la un alt meci jucat de Ceahlăul cu Slatina, câştigat atunci cu 4-0 de trupa moldoveană.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici