Djokovic trece în turul doi la US Open

Novak Djokovic şi-a început campania pentru câştigarea unui record de 25 de titluri de Grand Slam cu o victorie în seturi directe în faţa lui Radu Albot, luni, la US Open.

Urmărește
266 afișări
Imaginea articolului Djokovic trece în turul doi la US Open

Cvadruplul campion, care joacă pentru prima dată după ce a cucerit aurul olimpic în urmă cu două săptămâni, l-a învins pe moldoveanul venit din calificări cu 6-2, 6-2, 6-4.

Djokovic a sosit pe stadionul Arthur Ashe pentru cel de-al 40-lea meci din carieră în nocturnă la acest turneu, cu două genţi aurii pe umăr, într-o aluzie la recentul său succes olimpic de la Paris.

Jucătorul în vârstă de 37 de ani, care şi-a pierdut titlurile de la Australian Open şi French Open în acest an, a fost foarte puţin deranjat de Albot, clasat pe locul 138, care nu a învins niciodată un jucător din top 10, notează AFP.

Victoria sa directă a fost, de asemenea, a 78-a record pe cel mai mare teren al sportului.

„Există o energie incredibilă şi cu noua regulă din acest an conform căreia mulţimea se poate mişca, se întâmplă o mulţime de lucruri”, a spus Djokovic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici