Euro 2024: Anglia îşi câştigă chinuit grupa, Serbia pleacă acasă

Seară fără goluri în Grupa C de la Euro 2024, în meciurile Anglia - Slovenia şi Danemarca - Serbia.

Urmărește
304 afișări
Imaginea articolului Euro 2024: Anglia îşi câştigă chinuit grupa, Serbia pleacă acasă

Golgheterul Kane a pedalat în gol

În etapa a a 3-a, ultima, din faza grupelor, Anglia şi Slovenia au oferit marţi seară un meci plictisitor, pe alocuri obositor de privit, cu puţine faze de poartă şi niciun gol.

Cu chiu, cu vai, vicecampioana Europei a izbutit să câştige Grupa C, cu 5 puncte, după două remize şi o victorie, golaveraj 2-1.

Pe locurille 2-3 au terminat Danemarca şi Slovenia, în această ordine. Ambele au avut 2-2 la golaveraj, fiind departajate de criteriul clasamentului din preliminarii.

Serbia, doar două puncte, se înscrie pe lista echipelor care pleacă acasă, după două remize şi o înfrângere, în singura partidă ce nu s-a terminat la egalitate în grupă, fiind învinsă de Anglia, cu 1-0.

O victorie a Angliei în faţa Sloveniei, ar fi consfinţit calificarea în optimi a Ungariei, care astfel mai are de aşteptat rezultatele din ultimele două grupe, ale căror meciuri se joacă miercuri.

În acest moment se cunosc două dintre meciurile din optimi, Elveţia urmând să întâlnească Italia, iar Germania se va confrunta cu Danemarca.

Slovenia merge mai departe de pe locul 3, eliminând Croaţia. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici