Eveniment special în Bucureşti pentru amatorii de drift: Campionii sunt pe circuit, nu pe şosele

Un eveniment special dedicat tuturor pasionaţilor de derapaje controlate va avea loc la finalul acestei săptămâni în Sectorul 3 din Capitală.

Urmărește
368 afișări
Imaginea articolului Eveniment special în Bucureşti pentru amatorii de drift: Campionii sunt pe circuit, nu pe şosele

Eveniment special în Bucureşti pentru amatorii de drift: Campionii sunt pe circuit, nu pe şosele

Profesioniştii vor fi şi ei acolo pentru a le oferi sfaturi practice celor care vor să îşi încerce abilităţile într-un mediu organizat totul sub sintagma Campionii sunt pe circuit, nu pe şosele.

Proiectul, care are o acoperire naţională, desfăşurându-se în mai multe zone din ţară, a atras deja sute de teribilişti, iar unii dintre aceştia au ales deja să înceapă o carieră în adevăratul sens al cuvântului în drift.

"Evenimentul este deschis oricărui deţinător al unei maşini cu tracţiune spate, cu ITP şi RCA valabile, dar evident şi permis de conducere. Trebuie doar să se înscrie, apoi vor urma paşii necesari pentru a putea intra în program. La dispoziţia lor sunt şi piloţi profesionişti, care le vor oferi cursuri dedicate acestei discipline. Într-un moment în care accidentele din cauza teribiliştilor sunt tot mai multe, ne dorim ca toată această adrenalină să se desfăşoare într-un cadru organizat şi sigur pentru toată lumea. În plus, suntem siguri că o parte dintre cei care vor fi prezenţi au talentul necesar pentru a deveni piloţi profesionişti", a declarat Denis Manea, vicepreşedintele RoDrift.

"Campionii sunt pe circuit, nu pe şosele " este programat să aibă loc sâmbătă şi duminică (31 august – 1 septembrie) la Poligonul Auto-Moto Pallady din Sectorul 3 al Capitalei, de altfel, proiectul fiind dezvoltat în parteneriat cu Primăria acestui sector cu fonduri nerambursabile de la bugetul local. Accesul publicului va fi gratuit în ambele zile, iar cei mai norocoşi vor avea ocazia să stea în dreapta unui pilot profesionist pentru o tură de circuit.

Amatorii care se înscriu pentru a participa în acest weekend vor avea parte de propriul traseu şi o competiţie dedicată, iar câştigătorul va primi un curs gratuit de drift, dar şi posibilitatea ca pe viitor să participe la o etapă din Campionatul Naţional de Drift, la clasa Street.

De altfel, tot în acest weekend la Poligonul Auto-Moto Pallady va avea loc şi a patra etapă a sezonului de la clasa Street, competiţie care poate decide şi câştigătorul din lupta pentru titlu, marele favorit fiind Adrian Mirea. Totodată, este programată şi o competiţie pentru drift kids, pentru copiii care au urmat deja cursuri de drift şi au licenţă din partea Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, cel mai tânăr dintre ei fiind Alexis Stan, în vârstă de numai 9 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici