Video EXCLUSIV Selecţionerul Mirel Rădoi dezvăluie jucătorul român care poate da lovitura în străinătate

  • Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, a acordat un interviu pentru Mediafax
  • Rădoi a analizat situaţia unora dintre jucătorii cei mai promiţători de la naţională
  • Alex Cicăldău este jucătorul pe care Rădoi îl vede reuşind la un club important din străinătate
645 afișări
În 2019, Mirel Rădoi reuşea să impresioneze la Europeanul de tineret cu jucători precum Răzvan Marin, Ianis Hagi sau Dennis Man. Acum, el se bazează pe aceştia şi la naţionala mare unde se pregăteşte să îşi facă debutul în toamnă.
 
Într-un interviu pentru Mediafax, Rădoi a vorbit despre situaţia jucătorilor care au făcut pasul de la tineret la naţionala mare.

Iată ce a spus Mirel Rădoi despre Răzvan Marin şi Ionuţ Radu: „E o situaţie dificilă şi pentru Răzvan Marin şi pentru Ionuţ Radu. Au fost aduşi de nişte cluburi care şi-au dorit foarte mult să-i aibă şi după aceea aproape că nu au încercat să le întindă o mână de ajutor. Adică, au început să joace, după care la prima greşeală, inexplicabil sau poate nu ştim noi, nu au mai fost folosiţi".
 
Pentru Ianis Hagi, cel mai potrivit campionat ar fi cel spaniol. După calităţile pe care le are (Ianis Hagi), Spania i se potriveşte cel mai bine în acest moment. Dar cred că după campionatul pe care îl are nu va fi deloc o surpriză dacă după doi ani îl vom vedea în Premier League", a spus Rădoi. 
 
Dennis Man poate da randament în campionatul englez, însă are nevoie de o perioadă de acomodare. 

„Ca să aibă randament maxim în campionatul Angliei, cred că va trebui să aibă 3-4 luni de acomodare, de un program special. L-a urmat şi Tudor Băluţă, când a fost cumpărat de Brighton. În momentul de faţă, duelurile din punct de vedere fizic sunt într-un număr foarte mare la o partidă din campionatul Angliei, comparând cu campionatul românesc. Şi eu cred că aici va suferi cel mai mult şi d-asta spun că va avea nevoie de acomodare", a mai declarat Rădoi. 

În opinia acestuia, cel mai interesant jucător în momentul de faţă este Alex Cicăldău. Iată şi argumentele: Este un jucător care acoperă mai multe poziţii, un jucător agresiv şi când nu are mingea. Este un jucător care are şi ultima pasă, care poate să marcheze".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici