FC Botoşani s-a despărţit de antrenorul Bogdan Andone

Încheierea colaborării vine şi pe fondul unor manifestări nervoase inadecvate, în urma cărora Andone a primit cartonaş roşu în ultima etapă, acesta fiind recidivist.

Urmărește
329 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani s-a despărţit de antrenorul Bogdan Andone

FC Botoşani s-a despărţit de antrenorul Bogdan Andone

„Colaborarea dintre FC Botoşani şi antrenorul Bogdan Andone a ajuns astăzi la final.”, scrie FC Botoşani pe pagina oficială.

Numit antrenor al FC Botoşani la sfârşitul anului trecut, Bogdan Andone i-a condus pe “roş-alb-albaştri” în 22 de partide. Cu Bogdan Andone pe bancă, FC Botoşani a câştigat opt meciuri, a remizat în cinci jocuri şi a suferit nouă înfrângeri.

„Împreună am parcurs un drum dificil pentru a ne salva de la retrogradare, într-un moment în care nimeni nu mai credea că acest lucru ar fi posibil.

Împreună am reuşit să ne îndeplinim obiectivul şi să ne putem bucura acum de cel de-al 12-lea sezon consecutiv în elita fotbalului românesc.

Mulţumim, Bogdan Andone, pentru perioada petrecută la FC Botoşani şi mult succes în carieră.”, au scris cei de la clubul moldovean.

Surse din presa naţională susţin că cel mai probabil, noul antrenor al botoşănenilor va fi Liviu Ciobotariu, liber de contract din noiembrie 2023, când a pleccat de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici