FC Rapid a ieşit la cumpărături: prima achiziţie a verii este un sârb

FC Rapid a reuşit prima achiziţie a verii, transferându-l pe Luka Gojkovic, căpitanul formaţiei FK Javor. Jucătorul sârb a semnat un contract pe două sezoane, cu posibilitatea prelungirii pentru încă un an.

135 afișări
Imaginea articolului FC Rapid a ieşit la cumpărături: prima achiziţie a verii este un sârb

Luka Gojkovic FOTO: Facebook FC Rapid 1923

În vârstă de 24 de ani, mijlocaşul central a evoluat în sezonul trecut pentru FK Javor, în Superliga sârbă, pentru care a marcat 3 goluri şi a oferit 7 pase de gol în 38 de partide, având o medie de 87 de minute jucate pe meci, informează FC Rapid.

„Va fi o plăcere şi o onoare să apăr culorile unuia dintre cele mai mari cluburi din România. Am auzit foarte multe lucruri frumoase despre Rapid şi abia aştept să joc pentru acest club, dar şi să am o contribuţie la performanţele echipei. Un club precum Rapid are mereu obiective înalte, astfel încât voi da totul pentru a contribui la îndeplinirea lor, adică la câştigarea de trofee. Despre fani, am auzit că sunt cei mai tari din România, că atmosfera făcută de ei la meciuri este incredibilă şi aştept cu mare interes să joc în faţa lor”, a spus Luka Gojkovic pentru fcrapid.ro.

„Luka este un mijlocaş creativ, care vine dintr-un campionat destul de dur şi agresiv. Jucător de piciorul stâng, cu o viziune foarte bună, mă aştept să aibă multe realizări în tricoul echipei noastre. Din păcate, echipa lui nu a avut un parcurs foarte bun în sezonul trecut al Superligii din Serbia, însă el a fost, de departe, cel mai important jucător şi căpitanul lui FK Javor. A marcat trei goluri şi a oferit şapte assisturi pentru o echipă care s-a chinuit de cele mai multe ori în campionat. Pot spune că am adus un jucător extrem de interesant şi sper să ne aducă numai bucurii în sezonul ce urmează”, a declarat Daniel Sandu, directorul sportiv al Rapidului.

În carieră, Gojkovic a mai evoluat pentru FK Vozdovac, Backa Palanca, Novi Belgrad şi Rad Belgrad.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici