FCSB îşi află vineri adversarii din Europa League. Campioana României, în urna a patra valorică

  • FCSB îşi află vineri adversarii din Europa League.
  • După ce joi seara a reuşit să învingă pe LASK Linz şi să obţină calificarea, formaţia bucureşteană va fi inclusă în urna de la tragerea la sorţi.
  • În total, 36 de echipe participă la competiţia organizată, în premieră, în alt format.
Urmărește
421 afișări
Imaginea articolului FCSB îşi află vineri adversarii din Europa League. Campioana României, în urna a patra valorică

FCSB îşi află vineri adversarii din Europa League. Campioana României, în urna a patra valorică

FCSB a învins LASK Linz pe stadionul Steaua cu un gol înscris în minutul 93. Campioana României la fotbal s-a calificat în urma „dublei” cu austriecii, deoarece în tur a fost 1-1. Ca urmare, vineri, de la ora 14.00, va avea loc tragerea la sorţi pentru meciurile din grupa de Europa League.

La tragerea la sorţi, FCSB se va afla în ultima urnă valorică, a patra. Bucureştenii ar putea avea adversari de top precum AS Roma, Manchester United, Porto, Ajax, Lazio, Tottenham, Real Sociedad, AZ Alkmaar, Braga sau Galatasaray.

Faza grupelor Europa League a fost înlocuită, în premieră, cu un sistem de tipul campionat cu 36 de echipe. Fiecare echipă va întâlni opt echipe diferite şi va juca patru meciuri pe teren propriu şi alte patru în deplasare. Primele opt clasate se vor califica direct în optimile de finală.

Echipele clasate pe locurile 9-24 vor participa la play-off-ul fazei eliminatorii, iar câştigătoarele vor ajunge şi ele în optimile de finală. Din optimi, se revine la sistemul tradiţional, în sistem eliminatoriu, tur-retur.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici