FCSB – Maccabi Tel Aviv, 1-1, în preliminariile Ligii Campionilor

  • FCSB a remizat marţi seara pe stadionul Steaua, în compania echipei israeliene Maccabi Tel Aviv, în turul dublei întâlniri din turul doi al fazei preliminariilor Ligii Campionilor.
  • Oaspeţii au preluat conducerea în minutul 76, iar campioana României a egalat patru minute mai târziu.
Urmărește
484 afișări
Imaginea articolului FCSB – Maccabi Tel Aviv, 1-1, în preliminariile Ligii Campionilor

FCSB – Maccabi Tel Aviv, 1-1, în preliminariile Ligii Campionilor

Jocul a avut valenţe ofensive din primele minute, oaspeţii trimiţând primul şut spre poarta bucureştenilor, în minutul 8. FCSB a replicat prin Băluţă, al cărui şut din minutul 16 a fost reţinut de portarul israelienilor.

A urmat o serie de patru cartonaşe galbene, din care primele trei pentru oaspeţi.

Maccabi a pus capăt reprizei cu un şut peste poartă a lui Zahavi.

Băluţă a dat primele semne ofensive ale campioanei României în repriza secundă, cu un nou şut reţinut de portarul lui Maccabi.

Acelaşi Băluţă trimite pe lângă poartă 15 minute mai târziu, nu înainte ca Miculescu să-şi pună şi el numele pe lista ratărilor, lovitura sa de cap fiind respinsă în corner.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 71, după o serie de greşeli în lanţ în defensiva celor de la FCSB. Biton a marcat la doar 5 minute după ce a intrat pe teren, profitând de o minge respinsă în faţă de Târnovanu, după şutul lui Addo.

FCSB a reacţionat prompt şi după o lovitură liberă obţinută de Miculescu, Joyskim Dawa a marcat cu capul din mijlocul careului, din centrarea lui Olaru (1-1, min. 76)

Gazdele au insistat în ofensivă în ultimul sfert de oră, dar nici cele 8 minute suplimentare de joc nu le-au adus golul victoriei, cu toate că Alexandru Musi a avut o şansă clară de a marca, după o centrare a aceluiaşi Olaru.

Returul se joacă peste o săptămână, pe teren neutru, la Budapesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici