Florin Arteni şi Florin Lehaci câştigă locul 4 în proba de dublu rame la Paris 2024

  • Echipajul românesc de dublu rame masculin alcătuit din Florin Arteni şi Florin Lehaci a obţinut vineri locul 4 la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.
  • Românii au fost pe locul secund în cea mai mare parte a cursei, dar au fost depăşiţi de Croaţia şi Elveţia pe ultimii 500 de metrii.
Urmărește
84 afișări
Imaginea articolului Florin Arteni şi Florin Lehaci câştigă locul 4 în proba de dublu rame la Paris 2024

Florin Arteni şi Florin Lehaci câştigă locul 4 în proba de dublu rame la Paris 2024

Florin Arteni şi Florin Lehaci au trecut linia de sosire a finalei disputate la baza nautică de la Vaires sur Marne cu timpul de 6 minute, 25 de secunde şi 61 de sutimi.

La primele două puncte de control intermediar, la 500 şi 1.000 metri românii au trecut pe locul doi, în urma bărcii Marii Britanii, la fel ca şi la 1.500 de metri, când Elveţia şi Croaţia s-au apropiat periculos.

În cele din urmă, cursa a fost câştigată de Croaţia, urmată de Marea Britanie şi de Elveţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici