Fostul preparator fizic al Stelei, Yuksel Yeşilova, a fost înjunghiat de propriul frate la un meci

Fostul preparator fizic al Stelei, Yuksel Yeşilova, în prezent tehnician al echipei Mersin Idmanyurdu, a fost înjunghiat de fratele său mai mare, Murat Yeşilova, luni seară, în timpul unui meci din liga a doua turcă, informează ajansspor.com.

Urmărește
218 afișări
Imaginea articolului Fostul preparator fizic al Stelei, Yuksel Yeşilova, a fost înjunghiat de propriul frate la un meci

Fostul preparator fizic al Stelei, Yuksel Yeşilova (Foto), a fost înjunghiat de propriul frate la un meci (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc în minutul 40 al partidei pe care Mersin Idmanyurdu o disputa în deplasare, cu Samsunspor. Yeşilova a fost înjunghiat de fratele său, venit până la marginea terenului, în abdomen şi în şold.

El a fost transportat de urgenţă la spital, iar medicii au anunţat să starea sa este bună, tehnicianul neavând viaţa în pericol deoarece rănile suferite sunt superficiale. Potrivit medicului echipei din Mersin, Bekir Cakîr, Yeşilova a fost înjunghiat de cinci ori în şold şi o dată în abdomen.

Oficialităţile din Samsun au precizat că Murat Yeşilova a afirmat într-o declaraţie dată Poliţiei că motivul pentru care şi-a înjunghiat fratele este legat de "o chestiune de onoare".

Meciul a fost suspendat şi se va rejuca la o dată ce urmează să fie stabilită ulterior.

La echipa Mersin Idmanyurdu evoluează, din această vară, şi românul Vlad Bujor.

Yuksel Yeşilova a colaborat în România cu cluburile Poli AEK Timişoara, FC Braşov, Sportul Studenţesc, Universitatea Cluj, Steaua Bucureşti şi, ultima dată, cu Ceahlăul Piatra Neamţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici