FRF pune în vânzare pachete de bilete pentru patru meciuri ale naţionalei

Federaţia Română de Fotbal a anunţat prin intermediul site-ului oficial că va pune în vânzare un pachet de bilete pentru meciurile amicale ale României cu Trinidad Tobago şi Slovacia, precum şi pentru partidele cu Ungaria şi Turcia, din preliminariile CM 2014.

Urmărește
289 afișări
Imaginea articolului FRF pune în vânzare pachete de bilete pentru patru meciuri ale naţionalei

FRF pune în vânzare pachete de bilete pentru patru meciuri ale naţionalei (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Preţurile biletelor pe care echipa naţională le va disputa pe Arena Naţională din Bucureşti, beneficiază astfel de o reducere de 30 la sută.

Preţurile pachetelor de bilete puse în vânzare de FRF prin intermediul site-ului www.biletefotbalonline.ro pentru cele patru partide menţionate, începând cu data de 21 aprilie, sunt următoarele:

Categoria I: 280 de lei

Categoria II: 140 de lei

Categoria III: 84 de lei

Categoria IV: 42 de lei

Federaţia Română de Fotbal a stabilit de asemenea pachete de bilete pentru trei meciuri (Trinidad Tobago sau Slovacia, Ungaria şi Turcia), care beneficiază de o reducere de 20 la sută şi pentru cele două meciuri oficiale ale României, reduse cu doar 10 procente.

Preţurilor stabilite de FRF li se adaugă taxa de serviciu (5 la sută), taxa de administrare (2 la sută) şi taxa de curierat (12 lei pentru fiecare bilet primit).

Dacă, după 1 iunie, ultima zi de achiziţie a pachetelor, vor mai rămâne bilete disponibile, modalitatea de vânzare individuală a acestora va fi comunicată de FRF în timp util.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici