Gabriela Ruse şi Marta Kostiuk s-au calificat în turul doi în proba de dublu la Wimbledon

Perechea româno-ucraineană alcătuită din jucătoarele de tenis Gabriela Ruse şi Marta Kostiuk a obţinut joi seara calificarea în turul secund al probei de dublu feminin la Grand Slam-ul de la Roland Garros.

129 afișări
Imaginea articolului Gabriela Ruse şi Marta Kostiuk s-au calificat în turul doi în proba de dublu la Wimbledon

Gabriela Ruse şi Marta Kostiuk s-au calificat în turul doi în proba de dublu la Wimbledon

Ruse şi Kostyuk au învins în primul tur cuplul format din Giuliana Olmos (Mexic) şi Alexandra Panova (Rusia), capi de serie numărul 13, cu 2-6, 6-3, 6-0, după o oră şi 37 de minute de joc.

După un prim set, în care şi-au pierdut de două ori serviciul, Ruse şi Kostyuk au ridicat nivelul de joc şi şi-au adjdecat următoarele două seturi, ultimul în mod categoric, cedând doar 5 puncte în total.

În turul următor, cele două întâlnesc perechea câştigătoare a meciului dintre Sizikova/Wang şi Kalinskaya/Vekic.

Accederea în turul secund le aduce celor două jucătoare un premiu de 29.761 euro şi 10 puncte WTA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici