Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk au obţinut calificarea în sferturile de finală în proba de dublu de la Roland Garros

  • Perechea alcătuită din Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk s-au impus marţi în optimile de finală ale turneului de dublu feminin de la Roland Garros.
  • Ele le-au eliminat pe favoritele numărul 9, Leylah Fernandez şi Erin Routliffe, şi s-au calificat în sferturile de finală, cu scorul de 6-1, 6-4.
218 afișări
Imaginea articolului Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk au obţinut calificarea în sferturile de finală în proba de dublu de la Roland Garros

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk au obţinut calificarea în sferturile de finală în proba de dublu de la Roland Garros

Primul set a fost la discreţia perechii româno-ucraineene, câştigat fără emoţii în 31 de minute.

Setul secund a început mai bine pentru cuplul americano-neo zeelandez, care a condus cu 3-0. Ruse şi Kostyuk au revenit însă cu cinci game-uri consecutive câştigate şi unul singur cedat, pentru a se impune în două seturi, după o oră şi 24 de minute.

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk vor evolua în sferturi de finală împotriva rusoaicelor Mirra Andreeva şi Vera Zvonareva.

Gabriela Ruse a rămas singura reprezentantă a României în turneul parisian, după ce cuplul alcătuit din Monica Niculesc şi Cristina Bucşa a pierdut calificarea, învins în optimile probei de dublu de perechea Emma Navarro (SUA)/Diana Shnaider (Rusia).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici