GALERIE FOTO Tricolorii s-au pregătit pe stadionul din Köln pentru confruntarea de sâmbătă cu Belgia

Echipa naţională de fotbal a României a desfăşurat în această seară antrenamentul oficial pe stadionul din Köln, în vederea meciului de mâine, cu Belgia, programat la ora 22:00, ora României.

317 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Tricolorii s-au pregătit pe stadionul din Köln pentru confruntarea de sâmbătă cu Belgia

Tricolorii s-au pregătit pe stadionul din Köln pentru confruntarea de sâmbătă cu Belgia. Sursa foto: Lucian Danciu/Mediafax Foto

Echipa naţională de fotbal a României a desfăşurat în această seară antrenamentul oficial pe stadionul din Köln, în vederea meciului de mâine, cu Belgia, programat la ora 22:00, ora României.

Antrenamentul a durat 45 de minute, iar primele 15 minute au fost deschise presei.

Stadionul are o istorie bogată, a fost inaugurat iniţial în 1923 şi a trecut prin mai multe renovări, ultima având loc în 2004, cu ocazia Cupei Mondiale din 2006. Cu o capacitate de 42.301 locuri pentru EURO 2024, stadionul oferă însă condiţii excelente atât pentru jucători, cât şi pentru spectatori, fiind unul dintre cele mai moderne stadioane din Germania, în ciuda vechimii sale.

Sâmbătă seară, UEFA estimează că jumătate din locurile disponibile vor fi ocupate de fani români.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici