Georgia, Germania şi Olanda au făcut spectacol în Liga Naţiunilor

Liga Naţiunilor a adus goluri multe în meciurile de sâmbătă.

Urmărește
371 afișări
Imaginea articolului Georgia, Germania şi Olanda au făcut spectacol în Liga Naţiunilor

Georgia, Germania şi Olanda au făcut spectacol în Liga Naţiunilor

Joshua Zirkzee, de la Manchester Untied, a primit tricoul cu numărul 10 şi a fost decisiv (un gol şi un assist) la victoria cu 5-2 a Olandei contra Bosniei pentru care a marcat şi vedeta Dzeko.

La Dusseldorf, Jamal Musiala demonstrează din nou că este deja un fenomen la 21 de ani: trei pase decisive şi un gol în 5-0 pentru Germania contra Ungariei.

În Liga B străluceşte vedeta Kvaratskhelia: gol, din penalty, şi pasă decisivă în succesul cu 4-1 cu care Georgia a trecut de Cehia lui Schick.

Noua Anglia, a antrenorului interimar Carsley, a trecut cu brio, la Dublin, de Irlanda, 2-0, goluri Rice şi Grealish. Succes acasă pentru Grecia, care învinge Finlanda cu 3-0.

Fără Dovbyk, Ucraina a fost depăşită de Albania, scor 1-2.

În Liga C, Armenia oferă Letoniei un 4-1 sec, în timp ce Macedonia nu trece de Insulele Feroe (1-1). De asemenea, Moldova a răpus Malta cu 2-0 în Liga D.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici