Georgia obţine primul punct la un turneu final după remiza cu Cehia la Euro 2024

Georgia a obţinut sâmbătă primul său punct la un turneu major, remizând 1-1 cu Cehia la Euro 2024.

211 afișări
Imaginea articolului Georgia obţine primul punct la un turneu final după remiza cu Cehia la Euro 2024

Georgia obţine primul său punct la un turneu final după remiza cu Cehia la Euro 2024. Sursa foto: Mediafax Foto

Intervenţiile VAR au fost în centrul atenţiei, deoarece cehilor li s-a anulat un gol prin Adam Hlozek pentru o minge cu mâna.

Georgienii au condus la pauză prin penalty-ul lui Georges Mikautadze (minutul 45+4), acordat pentru un henţ al fundaşului ceh Robin Hranec.

Cehia a revenit în joc în minutul 59, când o lovitură de cap a ricoşat în bară şi Patrik Schick a marcat cu pieptul. Schick a ieşit la scurt timp din cauza unei accidentări.

Georgia ar fi putut câştiga, dar Saba Lobjanidze a şutat puţin peste bară la ultima fază a meciului.

Remiza înseamnă că ambele echipe au nevoie de o victorie în ultimele lor meciuri din grupă pentru a spera la o calificare în fazele eliminatorii.

Turcia şi Portugalia sunt celelalte două echipe din Grupa F şi au deja câte 3 puncte.

În prima rundă Turcia a învins Georgia, scor 3-1, iar Portugalia s-a impus cu 2-1 în partida cu Cehia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici