Ghidul suporterului român în oraşul Köln, pentru meciul România-Belgia de la Euro 2024

Pagina de internet oficială a Federaţiei Române de Fotbal a publicat joi un amplu ghid despre oraşul Köln, pentru suporterii care vor participa sâmbătăt la confruntarea naţionalei României la meciul de la Euro 2024 împotriva Belgiei. Reproducem parţial informaţiile esenţiale.

Urmărește
562 afișări
Imaginea articolului Ghidul suporterului român în oraşul Köln, pentru meciul România-Belgia de la Euro 2024

Ghidul suporterului român în oraşul Köln, pentru meciul România-Belgia de la Euro 2024

Oraşul Köln va găzdui partida România – Belgia, programată pe 22 iunie, de la ora locală 21:00. Tot la Köln va avea loc şi Parada Fanilor.

Una dintre cele mai frumoase privelişti cu celebrul Dom din Köln este probabil din Tanzbrunnen, locul unde va fi amplasat şi Fan Zone-ul din oraş pe durata Euro 2024.

Amplasat pe partea opusă a Domului, pe marginea fluviului Rin, spaţiul va beneficia şi de un ecran imens unde pot fi urmărite meciurile, dar va oferi şi numeroase activităţi şi concursuri speciale.

Locaţie Fan Zone Koln: Tanzbrunnen

Program Fan Zone Koln: 22 iunie, începând cu ora locală 14:00

De asemenea, fanii români vor avea la dispoziţie şi un Fan Embassy, unde pot afla informaţii utile pentru călătoria la Koln, inclusiv cum să ajungă la Fan Zone, Fan Walk şi stadion. Acesta va fi amplasat în centrul vechi, chiar lângă Dom.

Toate biletele de meci vor fi disponibile şi vor putea fi folosite exclusiv în format digital, pe telefoanele mobile. Biletele vor fi generate şi puse la dispoziţia suporterilor care le-au achiziţionat cu puţin timp înainte de turneul final, prin intermediul aplicaţiei UEFA Mobile Tickets.

Toată lumea trebuie să aibă bilet de meci pentru a intra în stadion, inclusiv bebeluşii şi copiii mici.

Posesorii de bilet cu vârste sub 16 ani pot intra pe stadion numai acompaniaţi de un adult. Adultul respectiv trebuie să aibă bilet de meci valid.

Sfaturi pentru suporteri privin regulile de acces pe stadion

  • Ia in calcul faptul că stadioanele de la EURO 2024 ar putea opera diferit faţă de modul în care eşti tu obişnuit.
  • Este necesar să ai mereu asupra ta un card de identitate valid, în original. Copiile nu sunt luate în considerare.
  • Genţile şi ghiozdanele cu dimensiuni mai mari decât formatul A4 nu vor fi permise în interiorul stadionului.
  • Poti intra pe stadion cu o baterie externă de dimensiune redusă care nu depăşeşte dimensiunea telefonului tău.
  • Camerele foto/video profesionale nu sunt permise în interiorul stadionului.
  • Umbrelele cu baston nu sunt permise in interiorul stadionului. Singurele umbrele permise sunt cele pliabile, de dimensiuni mici.

Permisul de călătorie valabil 36 de ore

Posesorii de bilete la meci au dreptul să obţină Permis de călătorie valabil 36 de ore pentru întreaga reţea regională de transport public, fără cost adiţional.

Perioada de valabilitate:

De la ora locală 06:00, în ziua meciului, până la ora locală 18:00, în ziua următoare.

Pentru detalii despre cum poate fi obţinut Permisul de Călătorie valabil 36 de ore, dar şi despre zonele în care pot călătorii cu acesta, precum şi despre traseele feroviare sau pentru deplasarea cu maşina ce pot fi folosite consultaţi site-ul oficial al FRF.

Telefoane utile:

112 – numărul de urgenţă gratuit pentru asistenţă din partea pompierilor sau serviciului de ambulanţă.

110 – numărul de urgenţă gratuit pentru asistenţă din partea poliţiei

Consulatul General al României la Bonn*: +49 (0)1735757585

*Acest număr de telefon este dedicat exclusiv pentru situaţii dificile, speciale, cu caracter de urgenţă: decese, accidente cu victime, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar. La acest număr  NU se furnizează informaţii consulare.  

Fan Embassy

Astfel de puncte funcţionează ca un „hub” informaţional şi de suport pentru fanii echipelor naţionale. Ce este unic la ele este că sunt organizate de suporteri, pentru suporteri. Aici vei găsi voluntari vorbitori de limbă română în cazul în care ai nevoie de ajutor sau doreşti să afli informaţii de încredere, ajutor sau coordonare pentru Fan Walks. Punctele sunt organizate cu sprijinul FSE (Football Supporters Europe).

În Koln, punctul Fan Embassy este amplasat în apropiere de Kolner Dom, pe strada Am Hof.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici