Giani Kiriţă: Nu putem să fim umiliţi aşa tot timpul şi doar suporterii să fie în faţă

Fostul jucător dinamovist Giani Kiriţă a declarat, duminică seară, după ce a asistat la derbiul Dinamo - Steaua, scor 1-3, că formaţia "alb-roşie" nu poate fi umilită tot timpul de marea rivală şi doar suporterii ei să fie la înălţime.

Urmărește
214 afișări
Imaginea articolului Giani Kiriţă: Nu putem să fim umiliţi aşa tot timpul şi doar suporterii să fie în faţă

Giani Kiriţă: Nu putem să fim umiliţi aşa tot timpul şi doar suporterii să fie în faţă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"De trei ani şi ceva, Steaua ne tot bate şi acasă şi la ei. Nu putem să fim umiliţi aşa tot timpul şi doar suporterii să fie în faţă. Echipa trebuie să fie în faţă. Astăzi, Dinamo trebuia să conştientizeze că i-am prins fără suporteri şi acesta era cel mai important meci al campionatului. Trebuia să baţi Steaua ca să speli ruşinea acestui campionat. Un campionat mizerabil. Să mă iau iar de jucători nu mai vreau sau de X şi Y. Dinamo la ora actuală doar atât poate. Eu cred într-un proiect în care să se investească în echipă, în banca tehnică, dar repetăm asta la nesfârşit şi nu se face nimic", a spus Kiriţă.

Formaţia Steaua a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1 (0-0), echipa Dinamo, în derbiul etapei a XXX-a a Ligii I, meci marcat de incidente, şi s-a apropiat la două puncte de liderul clasamentului, ASA Târgu Mureş.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Stanciu '76 (penalti), '79 şi Prepeliţă '90+23 (penalti). Pentru Dinamo a înscris Elhamed, în minutul 90+16.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici