Gică Hagi dezminte zvonurile: Ianis va pleca de la Viitorul în străinătate

Gică Hagi a declarat, public, că Ianis Hagi (20 de ani) va pleca de la Viitorul. Renunţă la fiul său pentru o trecere în afara României şi nu este dispus să îl lase la FCSB, aşa cum s-a speculat în ultimeze zile.

1537 afișări
Imaginea articolului Gică Hagi dezminte zvonurile: Ianis va pleca de la Viitorul în străinătate

Gică Hagi a anunţat că Ianis Hagi va pleca în străinătate

”Ianis va pleca afară! Au apărut acele speculaţii, acele clauze. Nu s-a discutat niciodată aşa ceva. Jucătorul trebuie să joace fotbal. Dacă joacă bine, va fi lăudat. Nu s-a tratat nimic”, a precizat Gică Hagi. ”Regele” spune că echipa va fi aleasă în funcţie de un singur aspect. Fiul său va pleca la o formaţie care îi poate da şansa să joace. Astfel, va fi evitată o nouă experienţă de tipul Fiorentina, unde Ianis a prins mai multe meciuri la echipa de tineret. ”Încă nu e stabilită echipa, evaluăm. Pe zi ce trece, sunt mai multe cereri. Dar, eu cred că da, cred că va pleca vara aceasta. Noi suntem cei care cerem, dar prima regulă la Ianis e că trebuie să meargă undeva unde să joace. E tânăr, iar un jucător tânăr, de perspectivă, trebuie să facă parte dintr-un proiect”, a declarat Gică Hagi la Digi Sport.

Gigi Becali ar fi oferit trei milioane de euro plus 20% dintr-un eventual transfer, pentru ca Hagi să-l lase pe Ianis la FCSB. Mutarea nu s-a realizat, iar Ianis are şanse foarte mari să ajungă în străinătate. Arsenal, Standard Liege, Anderlecht şi Galatasaray ar fi cele mai interesate echipe să-l transfere pe Ianis. ProSport a scris despre cum a picat transferul lui Ianis la Girona, după ce catalanii au retrogradat în Segunda Division.

Cifrele lui Ianis Hagi în acest sezon sunt foarte bune şi a intrat astfel în rândul celor mai buni jucători din Liga 1. 39 de meciuri, 14 goluri şi 8 pase decisive sunt statisticile lui Ianis la Viitorul. La nivelul primei reprezentative, în 2019, Ianis a prins 4 meciuri, toate în campania de calificare la EURO 2020. Mijlocaşul face parte şi din lotul României U21, care va debuta peste câteva zile la Campionatul European.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici