Gimnasta Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice

Gimnasta Larisa Iordache s-a calificat pentru a doua oară la Jocurile Olimpice, după ce a terminat miercuri pe locul 4 competiţia de calificare individual.

718 afișări
Imaginea articolului Gimnasta Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice

Federaţia Română de Gimnastică a anunţat că Larisa Iordache a obţinut calificarea individuală la Jocurile Olimpice de la Tokio, graţie evoluţiei din calificările Campionatelor Europene de la Basel.

Pentru Larisa Iordache va fi a doua participare la o ediţie a Jocurilor Olimpice, după cea de la Londra, din 2012, unde gimnasta din România a urcat pe treapta a treia a podiumului olimpic alături de echipa României.

La Europenele de la Basel, Larisa Iordache, antrenată de Lăcrămioara şi Cristian Moldovan, a terminat pe locul 4 competiţia de calificare individuală, după trei rusoaice. Ea a primit 13.466 la bârnă, 13.400 la sol, 14.366 la sărituri şi 13.466 la paralele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici