Grigore, Keşeru şi Moţi s-au calificat cu Ludogorets în sferturile de finală ale Cupei Bulgariei

Ludogorets Razgrad, echipa românilor Dragoş Grigore, Claudiu Keşeru şi Cosmin Moţi, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Bulgariei la fotbal, trecând în optimi, în deplasare, de Tsarsko Selo, cu scorul de 2-1.

90 afișări
Imaginea articolului Grigore, Keşeru şi Moţi s-au calificat cu Ludogorets în sferturile de finală ale Cupei Bulgariei

Sursa foto: profimedia

Doar Dragoş Grigore a fost titular în echipa de start a celor de la Ludogorets, în partida din optimile de finală ale Cupei Bulgariei.

Cosmin Moţi a întărit şi el apărarea, începând din minutul 41. Campioana ultimilor 10 ani în Bulgaria a deschis scorul în minutul 33 prin congolezul Mavis Tchibota, majorând la 0-2 în al doilea minut suplimentar de joc al reprizei, prin Anicet.

Gazdele, ocupantele locului 8 în campionatul bulgar, au redus diferenţa la 1-2, prin olandezul Dylan Mertens, în minutul 60.

Adversarii celor de la Ludogorets în sferturile de finală ale competiţiei vor fi stabiliţi prin trage la sorţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici